eduAromatica

Urari de sarbatori

Fixez pagina goala de cateva minute gandindu-ma ce sa-ti scriu.

Imi dau seama ca aceste zile sunt super intense si ma bucur ca am recuperat fortele dupa o perioada mai grea. O raceala care s-a incapatanat sa se tina scai de mine pentru mai mult de doua saptamini m-a obosit peste masura. Nu a fost atat de intensa incat sa ma oblige sa iau pauza, totusi mi-a luat din energie si mi-a ingreunat zilele. De vreo saptamana am inceput sa recuperez, tocmai bine pentru ultima perioada intensa a anului.

Asa ca iti doresc sa reusesti sa incetinesti ritmul si sa te bucuri de linistea sarbatorilor, sa-ti dai voie sa visezi cu ochii deschisi la anul care vine, si de ce nu, sa vezi ce vis vrei sa transformi in realitate, pas dupa pas.

Când mă gândesc la Crăciun îmi vine în minte bucuria din sufletul copilului meu când avea 5 ani și a venit Moș Crăciun. Era la varsta la care sa inteleaga mai bine si aștepta cu nerăbdare. Afară era deja întuneric și din curtea vecinilor luminițele de Crăciun răspândeau pe strada culorile si magia lor.

La un moment dat a început să se audă claxonul și a venit mașina cu moșul. A alergat de la geam, de unde urmarea totul, la mine să mă grăbească să deschid.

Când a intrat moșul era numai ochi și urechi și a luat cu o mană tremurândă cadoul. I-a dat moșului biscuiții pe care i-am făcut împreună și după ce a plecat a început să țopăie de bucurie.

Aceasta bucurie pură reprezintă pentru mine spiritul Crăciunului. Si asta iti urez si tie sa simti in aceste zile, entuziasmul si bucuria de-a face ceva ce-ti place!

Craciun linistit si sarbatori binecuvantate!

Ana