eduAromatica

Parfum de primavara

Parfum de flori albe

Ieri am iesit cu bicicleta sa-mi umplu plamanii cu parfum de primavara. Incep in sfarsit sa vad un final pentru o iarna infinita din care nu credeam ca voi mai iesi.

In ceai prefer inca arome puternice, precum cuisoare si scortisoara, simt nevoie de un plus de energie si caldura, care sa-mi dezghete iarna din oase si sa simt ca renasc cu toata fiinta.

Nasul meu, in schimb, adora aroma florilor de pomi fructiferi care se simte acum in aer. Azi dimineata m-am trezit cu o dorinta de-a face un parfum care sa evoce acest iz de primavara.

Am ales cu grija o baza delicata, unde irisul sa fie protagonist si am completat cu arome de flori albe, tinand sub control pe cele mai narcotice astfel incat sa obtin un parfum delicat si discret.

Rezultatul e un parfum proaspat cu note de flori albe, usor fructat, cu iz de migdale si caise care lasa locul unei arome calde ca piela incalzita de soare.

Zilele care vin o sa probez ce a iesit, pe moment imi place. Exact ce cautam, genul de parfum de care simti nevoia sa te apropri indecent, sa-ti bagi nasul in piele asa cum faci si cu florile pomilor fructiferi. Sa adulmeci acea aroma abia perceptibila care-ti gadila narile, eterica si aparent fara o sursa usor de identificat. Asta doar pina nu esti cu nasul in flori, explodand de bucuria de-a fi gasit sursa.

Vrei sa inveti cum sa-ti faci propriile parfumuri cu uleiuri esentiale? Scrie-mi un comentariu si fixam o convorbire gratis pentru a aprofunda.

Daca vrei sa afli mai multe despre uleiurile esențiale te invit sa te înscrii mai jos la minighidul gratuit si in comunitatea telegram https://t.me/+zbK33pKwsaYzZGFk