Mini ghid aromatic

Introducere in lumea uleiurilor esentiale

Marketing by

Un ghid introductiv la tine in Inbox

Stiu cat poate fi de complicat la inceput sa gasesti informatiile de care ai nevoie, prezentate simplu pe intelesul tau.

Stiu cat e de greu sa alegi ce uleiuri esentiale sa achizitionezi la inceput si cum sa gasesti furnizori de incredere. 

Sunt gata sa-ti impartasesc din esperienta mea si sa te ghidez la inceput de drum. 

Ce primesti daca te inscrii la newsletter

Am gandit acest mini curs aromatic pentru a-ti da informatiile necesare la inceput. Vei invata gratis:

Despre mine

 

Am început sa studiez aromaterapia si parfumeria botanică în anul 2017, urmând metoda „Healing thru Scent & Consciousness”, creată de Elena Cobez, redescoperind astfel pasiunea pentru plante și parfumuri care mă însoțește încă din copilărie.

Anul succesiv am urmat cursul de parfumuri naturale și distilarea plantelor pentru obținerea uleiurilor esențiale ținut de Massimo Corbara.

Primăvara anului 2020 mi-a permis certificarea la Tisserand Institute in cinetica uleiurilor esențiale, de la aplicare la efecte cu Petra Ratajc.

În prezent, îmi continui studiile de aromaterapie cu programul de certificare Aromahead.

Organizez cursuri, din 2019, in care vorbesc despre aromaterapie si  exemplific cum se pot crea parfumuri botanice, unguente precum si cosmetice naturale.

_MG_2745_v2_Modifica

Te sustin in atingerea obiectivelor aromatice

Sunt pasionată de utilizarea esențelor pentru crearea parfumurilor botanice și aplicarea lor în producția de produse cosmetice pentru uz personal,  pentru tratamentul afecțiunilor comune, dar și pentru folosirea lor în laboratoare de creativitate olfactiva pentru a facilita conștientizarea stării emoționale și a ceea ce ne dorim într-un determinat moment.

Din 2021 am inceput sa tin cursuri online pentru a ajuta alte persoane sa familiarizeze cu uleiurile esentiale si sa-si creeze produsele de care au nevoie. 

Marketing by
parfumuri botanice