eduAromatica

Durata parfumului natural – limită sau avantaj?

Durata parfumului botanic Limita sau avantaj?

În lumea parfumeriei tradiționale, durata și menținerea nealterată a parfumului de-a lungul timpului sunt considerate o calitate, există o schimbare în orice caz, deoarece notele de vârf tind să se estompeze mai repede. Parfumul persistă de obicei până la sfârșitul zilei, uneori chiar și zile întregi.

Acest lucru poate fi, de asemenea, un dezavantaj, poate seara când mă întorc acasă nu vreau să simt parfumul pe care l-am folosit dimineața, iar daca ies seara și vreau să schimb parfumul, nu întotdeauna este usor sa elimin parfumul de dimineață.

Parfumurile naturale au particularitatea că pe hârtie pot avea o durată comparabilă, de câteva zile, mai ales notele de bază, în schimb pe piele tind să fie absorbite în câteva ore. O altă caracteristică este variația de-a lungul timpului, odată ce notele de vârf și progresiv notele de mijloc se estompează.

Un avantaj în acest sens este faptul că pot reînnoi parfumul fără să mă preocup ca se simt încă notele de baza de la folosirea precedenta, precum și faptul că seara pot schimba parfumul fără să-mi pese de ce am purtat dimineața.

Nu consider în mod deliberat alte potențiale avantaje ale utilizării substanțelor naturale în crearea parfumului.

Tu ce crezi despre asta? Ce experiențe ai avut?